Geluiden uit het Diepe Zuiden

‘Geluiden uit het Diepe Zuiden’ heeft als ondertitel ‘Verhalen over muziek en maatschappij’ en dat geeft wel goed aan waar het boek over gaat. Net als in zijn eerste boek  ‘Reizen door het land van de blues’ voert muziek weer nadrukkelijk de boventoon. Een aantal bekende en minder bekende muzikanten uit de wereld van blues, country, rock, zydeco en gospel passeren de revue. Van Lightnin’ Hopkins tot Mahalia Jackson en van Billy Joe Shaver tot John Lee Hooker. Het zijn de muziekstijlen die in het zuiden hun oorsprong vinden en een sterke onderlinge verwevenheid hebben. Maar ook de verhalen van drie vrouwen die elk op eigen wijze streden tegen maatschappelijk onrecht horen thuis in dit boek, omdat ze alles zeggen over de geschiedenis van de zuidelijke samenleving. In het noorden van Arkansas kwam onverwacht een verrassend verhaal over die vier wereldberoemde jongens uit Liverpool op mijn pad. En waar ik mijn vorige boek begon met het verhaal over mijn ontmoeting met een wandelende prediker, sluit ik deze keer af met een onwaarschijnlijk vervolg op dat verhaal.

Het boek is te bestellen via boek@yellowdog.nl of door € 15,- over te maken op rekeningnummer NL71ASNB0707193710 ten name van Johan Spin te Dronten. De verzendkosten à € 4,- zijn al inbegrepen.
Vergeet niet daarbij ook je volledige adresgegevens te vermelden. Als je ook je emailadres vemeldt kun je de verzending van het boek via track & trace volgen.