Double Bayou Dance Hall.
De dance hall nam een belangrijke plek in in het Chitlin’ Circuit, de theaters, juke joints en dance halls in het diepe zuiden waar Afro-Amerikaanse muzikanten zonder al te veel risico konden optreden tijdens de Jim Crow-periode… lees verder.

Gloster, MS.
Aan de rand van het kleine stadje Gloster in Mississippi verwerkt een Britse multinational grote, eeuwenoude bomen tot pellets. Bewoners in de directe omgeving hebben allerlei gezondheidsklachten, maar het gemeentebestuur is wel blij met de mutinational… lees verder.

Heart Attack Hotel.
Graceland in Memphis is just crap, aldus Paul Mc Leod. Paul was de eigenaar van Graceland Too en mijn bezoek aan de ‘grootste Elvis fan ter wereld’, was een duizelingwekkende ervaring die ik niet licht zal vergeten… lees verder

Where the Southern cross’ the Dog…
In Moorhead, Mississippi ontmoette ik George Holland, de burgemeester. Holland is een voorbeeld van de zuidelijke hartelijkheid met een groot hart voor zijn gemeenschap… lees verder

Verdienen aan de armoede…
Dollar General is een keten die je overal in het zuiden van de VS tegenkomt. Ze vestigen zich vooral in food deserts, landelijke gebieden waar mensen met lage inkomens wonen… lees verder.