Reizen door het land van de blues.

omslag ontwerp Verdana 72 pts roodREIZEN DOOR HET LAND VAN DE BLUES is het verslag van een uitgebreide roadtrip door het diepe zuiden van de Verenigde Staten, op zoek naar de wortels van de moderne muziek. Het boek geeft een schets van de samenleving in een van de meest bijzondere regio’s in de Verenigde Staten. Politiek, religieus fanatisme, seks, ongebreideld wapenbezit, rassentegenstellingen die maar net onder de oppervlakte liggen, het komt allemaal aan de orde. Al lezende ga je met mij op reis en leer je het zuiden kennen door de mensen die ik er ontmoet en de verhalen die ik tegenkom. Een hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor de muziek, want daar in Mississippi, Alabama en Louisiana stond per slot van rekening de wieg van de moderne muziek.

‘Reizen door het land van de blues’ telt 240 pagina’s, waarvan 20 pagina’s kleurenfoto’s en kost slechts € 15,00

Dit bericht is geplaatst in Boek. Bookmark de permalink.

5 reacties op Reizen door het land van de blues.

 1. Els van der Meule schreef:

  Goedemorgen, ik zou graag dit boek bestellen. Kan dat op deze manier?

 2. admin schreef:

  Hallo Els.
  Je kunt ‘Reizen door het land van de blues’ bestellen door € 18,65 (€ 15,- + € 3,65 verzendkosten) over te maken op rekeningnummer NL71ASNB0707193710 ten name van Johan Spin te Dronten. Wil je ook je volledige adresgegevens vermelden bij je overboeking.
  Als ik je betaling heb ontvangen, stuur ik het boek per ommegaande naar je toe.
  Hartelijke groet, Johan

 3. berry van berkel schreef:

  Kan bijna niet wachten, ben wel heel erg benieuwd naar het boek

 4. BB Koos schreef:

  Door mijn FB bluesvriend Hans Wijnands hierop geattendeerd. Ga dus dadelijk die overboeking regelen Johan en mocht je in de buurt zijn: Altijd welkom om jouw boek te promoten in mijn radioprogramma BLUESTIME bij Streekomroep START in Geleen.

  • admin schreef:

   Dank voor de bestelling en voor je uitnodiging Koos. Mocht ik in de buurt zijn dan neem ik zeker even contact met je op. Hartelijke groet, Johan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *